Buna ziua! Ma bucur sa ne cunoastem, virtual, deocamdata.

Eu sunt Maria-Iris HOEPPE,  sunt coach acreditat international "Professional Certified Coach" de catre " Federatia Internationala de Coaching ".   

De asemenea sunt certificata ca executive coach si  team coach de catre "Coaching and Leadership International-Canada".

Pregătire 

Executive Coach  - Diploma de la Coaching and Leadership  Canada

 

Certified Power Coach – Diploma de la  Coaching and Leadership  Canada

 

Team  Coach - Diploma de la  Coaching and Leadership  Canada

 

 Associate Power Coach- Diploma  de la Coaching and Leadership  Canada

 

 Coaching for managers -Excello

 

Advanced Communication Course, Landmark Education

 

Leadership program - Landmark UK

CBT Practitioner( practician in Terapie Cognitiv-Comportamentala, Curs de la Academia de Psihologie Moderna Aplicata)

Professional Sports Psychology Diploma Course-Kew Academy UK, ( accr. CTAA)

 

Facultatea de Drept, Lucrare de diplomă în Încheierea Contractelor la Universitatea București.

 

Expertiză evaluări D.I.S.C®

Acreditare PCC de la Federația Internațională de Coaching

MARIA-IRIS HOEPPE

Coach mental, individual si de echipa 

De 8 ani,  fac coaching  în fiecare zi.Activitatea mea incluzand sportivi, dar si oameni de business, antreprenori si companii. Toti in cautarea utilizarii mai bune a potentialului lor.  Am invatat si invat  in acest domeniu de 20 de ani, si el continua sa ma inspire. Lucrez atat in programe individuale  cat și cu echipe care vor să se dezvolte, înregistrând peste 4000 ore de coaching cu clienții. Am 44 de ani, și alegerea de a face coaching este o alegere asumată: în cei 15 ani in care eu si echipele pe care le-am condus am beneficiat de programe de coaching, am văzut progrese impresionante prin coaching, ce mi-au întărit credința în puterea acestor procese  în susținerea  performanței oamenilor . Asta m-a inspirat și mi-a dat curaj să  fac alte studii, echivalentul unei a doua facultăți, pentru a putea face coaching de calitate. Dacă sunteți conectați la  un mind-set de evoluție, vă pot acompania  pentru a obține rezultate, noi nivele de performanță.

Publicații și acțiuni sociale 

 

Sunt  preocupată de tema “schimbare”, pe care o studiez de peste 7 ani, cu paradigmele, fațetele și resorturile ei mental-emoționale.

 

Conduc, pentru publicul larg, atelierele ‘Vreau o schimbare în viața mea”. 

 

Scriu din când în când articole în Cariere, Femeia,

Elle și pe site-uri specializate.

 

Am scris volumul “Cartea despre schimbări”, best seller la categoria non fiction- autor român, la Târgul internațional de carte Gaudeamus 2017


În viața personală 

Sunt mamă și soție, am o familie frumoasa, mă preocupă filosofia Zen, am un cățel, sunt vegetariană, iubesc  natura, oamenii, comunicarea, cărțile și îmi place să trăiesc o viață simplă. 

Imi place sa invat permanent si sa ma educ continuu. Cred ca suntem bine cu noi insine cand suntem intr-un bun echilibru corp-minte-suflet, si imi hranesc aceste 3 laturi.

Cred in puterea spiritului si a mintii asupra corpului si asupra  materiei, cred  in lidershipul personal ca fiind o flacara ce amplifica calitatea existentei. Cred  in  vointa si perseverenta, in ambitie si in pozitivism,ca fiind expresia autentica a sinelui si in a fi liantul durabil al relatiilor umane. Cred ca e important sa ramai credincios tie insuti ata timp cat nu te blochezi in auto-suficienta. Cred in forta intuitiei. Cred in curajul de a face schimbari ca o sursa a progresului si evolutiei individuale. Cred ca fiecare avem un dar unic din care putem trai si prin care putem aduce bine in lume.

SCRIE-MI AICI si HAI SA VORBIM!

contact@mentalcoachsport.com        cell & whatsapp +40 726626988   

©2018 All rights reserved ©Maria-Iris Hoeppe Coach Certificat Professional Certified Coach de la Federatia Internationala de Coaching